Nyt en av våre spa- og velværetjenester 

The Thai Spa har nå tilbud på 1 times aroma massasje, + 15 min ekstra med hotstone massasje. Totalt 75 min for kr.1690,- 

Velkommen til norges beste Thai Spa 

En massasje som inkluderer en heldekkende behandling som både stimulerende og avslappende. Trykkpunktmassasje langs kroppens ti hovedenergi-kanaler frigjør blokkert energi og øker bevissthet og vitalitet. Mild strekking av ledd og muskler lindrer spenninger, øker fleksibilitet og en dyp tilstand av ro. Du vil føle deg fullstendig fornyet og du opplever velvære i hele kroppen og ro i sinn og sjel.

30 min              850,-

 1 time              1290,-

90 min              1940,-

2 timer              2580,-

Massasjeoljen blir påført huden for å få en avslappende effekt på hud og muskler, lindre plager og redusere stress og spenninger. Det fokuseres mer på berørelse enn sone og knutepunkt terapi. Man vil oppleve forandring i både kropp og sinn. Oljemassasje er egnet dersom du ønsker å slappe av og redusere stress og spenninger.

30 min              850,-

1 time               1190,-

90 min              1785,-

2 timer              2380,-

Oppdag helbredende tradisjoner fra Thailand hos fantastiske The Thai Spa. Thai

Spa er populært for damer og menn, jenter og gutter, unge og gamle. Er du på jentetur eller trenger mor-datter tid er dette noe for deg. Velkomme menn og par. Nyt en av våre spa- og velværetjenester med signatur. Massasje vi tilbyr en full massasje-meny. Vår spesielle Thai olje og tradisjonell thailandsk massasje stimulerer sirkulasjonen og strekk- og trykkpunktteknikker øker fleksibiliteten. Nyt en urte-komprimerings- og oljemassasje. Thai Spa signatur bruker medium trykk for å redusere stress og lindre muskelspenning.

90 min                2190,-

Den tradisjonelle Thai Urte kompressen er en oppvarmede aromatiske urter og krydder. Dette er brukt i århundrer i hele Thailand for å lindre trette og slitne kropper og sinn. Thai Urte kompress blir ofte brukt for å løse kroniske problemer som ryggsmerter, senebetennelse og skulderspenning, samt å øke flyten av chi (energi). Varmen fra kompresset bærer urteessenser og eteriske oljer dypt inn i huden, underliggende vev og organer. Behandlingen gir en dyp følelse av komfort og varme. Samtidig stimulere det kroppen til å rense og helbrede seg selv.

30 min              990,-

1 time              1690,-

90 min              2535,-

2 timer              3380,-

For par eller venner. En varm og stemningsfull atmosfære gir dere en opplevelse av totalt velvære. Denne vakre behandlingsmetoden vil frigi stress og kundene vil i etterkant føle seg mer balansert. Kundene behandles i samme rom av to massører. Massasjetype er valgfritt! 
Viktigste fordeler: 

  • Avslapning
  • Romantisk og koselig stemning
  • Reduserer stress og spenninger

30 min             1980,-

1 time              3380,-

90 min             5070,-

2 timer              6760,-

Hodebunnsmassasje hjelper til å lindre stress, bedre humøret og stimulere blodstrømmen i hodet. Økt blodsirkulasjon i hodebunnen normaliserer mikrosirkulasjonen i hårfestene, styrker håret og gjør det mindre utsatt for flising. Det sørger også for mindre sannsynlighet for hårtap under børsting. Hodebunnsmassasje anbefales kunder med migrene. Massasje som hjelper på smerter i rygg, nakke og skuldre. Dette er den mest populære formen for massasje. Den er dypt avslappende med fokus på arbeidsstress og muskelspenninger i hele området omkring nakke, skuldre og rygg. 

30 min              850,-

1 time              1290,-

 90 min              1940,-

2 timer               2580,-

For avslapning og lindring. Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje som er tilpasset hver enkelt kunde. Gravidmassasje bidrar til avslapning og redusert muskelspenning. Behandlingen starter med forsiktig tøyning for å lindre verk og smerte. Mens kunden ligger på siden med støtte fra puter, fortsetter terapeuten med en avslappende ryggmassasje for å redusere spenninger, stress, smerter og muskelverk.  

1 time   1290.-                                                      

Viktigste fordeler: 

  • Avslappning
  • Reduserer stress og spenninger
  • Lindrer og gir mindre ubehag

Disse foryngende ansiktsgeleene å fjerner urenheter slik at porene kan puste, samtidig som de tilfører huden nyttige næringsstoffer celleenergi huden din kommer seg raskere etter stress. Huden din vil se yngre ut og føles strålende.

1.The Thai Spas luksus behandling

         2 timer 15 min       4025,-

(Skrubb m/urter O2-behandling/hudmaske motrynker/ansiktsmaske av gull, avslutter med massasje.)

2.Huspleie med massasje

          1 time 30 min         3180,-

(Skrubb med urter O2 behandling avslutter med ansiktsmaske og massasje)

3.Behandling m/gullmaske                  

1 time 90 min       1980,-

4.Standard Behandling                               

1 time       1490,-

(Skrubb med urter, ansiktsmaske og massasje)

Føttene bærer kroppen vår og de fortjener å bli tatt godt vare på. Det finnes tusenvis av sonepunkter, eller reflekspunkter på føttene. De er på størrelse med et knappenålshode, og hvert av dem er relatert til ulike kroppsorganer og funksjoner. I deler av fotmassasje anvendes det trykk på disse punktene for å stimulere nervesystemet og de delene av kroppen de aktuelle punktene representerer. Fotmassasje fremmer avspenning og er en utmerket stressdemper. Ved hjelp av spesielle oljer og myke trykk, slapper føttene av og det hjelper på kroppens energibalanse.

30 min              850,-

1 time              1190,-

90 min               1785,-

2 timer               2380,-

Fot skrubb 30 min       1190,-

Den er avstressende og beroligende. Meget bra for deg som trenger å stresse ned. Massasje med eteriske olje gir fysisk og psykisk velvære. Oljen tas lett opp av huden og gjennom sanseorganer, som lukt og hud, og kroppen vil gjøre seg nytte av de eteriske oljene sammen med massasjen. Massasjen regulerer kroppens energisystem. Aromamassasje har mange bruksområder f. eks sirkulasjonsfremmende, beroligende, muskelavslappende, oppkvikkende m.m. Dokumentert effekt av massasje er at den stimulerer immunsystemet, stimulerer blodsirkulasjon og lymfesystem, reduserer høyt blodtrykk, reduserer væskeopphopning og muskelspenninger. Med andre ord: Aromamassasje er velgjørende for kropp og sjel.

30 min              990,-

1 time             1690,-

90 min             2535,-

2 timer             3380,-

Lavasteinmassasje er en fantastisk behandling med polerte og oppvarmede lavastein. Sammen med eksotisk olje gir dette en mental avslapping. De glatte vannvarmede steinene blir plassert på presspunkter på kroppen og brukt som massasjeverktøy for å fjerne muskelknuter og stress. Massasjen passer for deg som har behov for å slappe fullstendig av og la deg flyte vekk. En uforglemmelig opplevelse. Perfekt for å skjemme bort seg selv en dag.

30 min              990,-

1 time             1690,-

90 min             2535,-

2 timer              3380,-

Luksuspakke er en kombinasjonsbehandling som inneholder fotmassasje, nakke og rygg, thaimassasje, oljemassasje, hot stone og hodebunnsmassasje. Kunden får ALT i én behandling. Massøren starter med en behagelig fotmassasje etterfulgt av tøyning av muskler og sener på rygg og skuldre. Videre forsetter man med tradisjonell thaimassasje, før behandlingen avsluttes med en avslappende olje/hot stonemassasje. Kunden får til slutt en halv time hodemassasje. Kunden vil føle seg ny etter en luksusbehandling hos oss. Denne behandlingen er en perfekt gave for deg og den du er glad i. Du fortjener å bli skjemt bort nå og da!

  1. Topp til tå (Hel kropps skrubb, aromamassasje)       2 timer   3180,-
  2. Evig Din (Ansikt massasje, antistressmassasje m/aroma olje og trykkpunkt massasje)   2 timer 30 min    4025,-
Veksling av innhold
[ameliabooking]

© All rights reserved 2020, THE THAI SPA AS 923 167 307